3 Nisan 2012 Salı

Kim Milyoner Olmak İstemez ki..

Şu sıralar televizyondan takip ettiğim Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programını "Kim İstemez ki.." diye düşünüp sadece izlemekle kalıyorum.
Yarışma programına katılmak için belirli kriterlere sahip olunması gerektiğini düşünürdüm fakat son zamanlarda çıkan yarışmacılar beni hayal kırıklığına uğrattı:(


Seçkin bir yarışmaya bu kadar basit düşünen kişilerin katılması yarışmanın seviyesini düşürmekle kalmıyor, katılanlar hakkında söylenenler kanalı dahi zedeliyor. Twitter'da TT olmak için yarışmaya katılanlar mı desem, liseden yeni mezun olup yarışmanın yapıldığı mekanı incelemek için gelenler mi desem yoksa siyaset bilimi okuyup TBMM'nin diğer adına 'Yüce Divan' cevabını vereni mi söylesem.. saymakla bitmeyen saçmalıklarla karşı karşıya kalıyoruz. Bazen şaka yaptıklarını düşünüyorum.
                                                 
     
            İlk 5 basit soruyu bilip diğer 3soru içinde 3 jokeri kullanarak 5-15 milyar kazanıp giden insanlara imrenmiyor değilim..Fakat ilk 5 soruda joker kullanan insanların bu yaptığı şeyi, yayın heyecanına vermek Kenan Işık'ı bile güldürüyor. Bazen yarışmacılarla dalga geçerken bazen de durumun vahimliğinden bahsediyor.
Temennim, bu kadar kaliteli olduğunu düşündüğüm bir program için ön eleme kriterlerinin genişletilmesi ve gerçekten bilgi sahibi insanların yarışmaya dahil edilmesidir.
İşte o zaman keyif alabiliriz izlediğimiz şeylerden..

0 yorum:

Yorum Gönder